LT Huty-Fantasy svet

Fantasy svet, víly, trolovia alebo čarovné bytosti. Toto vtiahne nejedného človeka, malého či veľkého na chvíľku do rozprávky, preto sme sa aj my, tento rok rozhodli použiť takúto tému na náš letný tábor na Hutách.

Mnohí z nás sa priam vžili do niektorých fantasy bytostí. Rôznorodé kostýmy a celková atmosféra panujúca v celom kolektíve, tomu určite len dopomohla.

„V krajine Askarot, kde panuje kráľ Valcar, žije šesť národov v mieri. Ale ak ich krajinu ohrozuje nejaké nevídané zlo, spoja sily a bojujú za spoločné dobro celej ríše.“

Celý tábor nám bolo dopriate aj krásne počasie, čiže sme sa mohli vyblázniť do sýtosti. Nezaobišli sme sa bez veľkých či nočných hier, tímoviek ale taktiež aj tvorivých dielní, kde si chlapci vyrábali gumipušky a dievčatá šili levanduľové srdiečka.

Čo by to bol za tábor, kedy by sme nešli spoznávať našu krásnu prírodu. V utorok sme sa teda vybrali na turistiku naprieč Kvačianskou a Prosieckou dolinou. Nechýbala nám samozrejme dobrá nálada ale ani aktivity pre jednotlivé skupinky.

Všetko malo svoje čaro, ale hlavným cieľom bolo odhaliť zlo prichádzajúce zvnútra ríše. Vďaka odvahe a statočnosti všetkých národov toto zlo bolo zničené, a zatemnené srdce Dryády bolo oslobodené.

Autor: Natália K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *