Stretnutia s animátorkami

Na želanie mladých stretávať sa na fare, pán J. Timko požiadal študentky KPF – Ľudku, Moniku, Zuzku a Renátu, či by mohli viesť stretká v Liskovej. Od 1. novembra 1996 sa teda mladí začali stretávať na fare raz týždenne po sv. omši.

Stretká boli rozdelené pre mladších, na ktorých sa rozoberali aktuálne horúce témy, hrali sa rôzne hry – viedli ich Renátka a Ľudka a pre starších, na ktorých sa preberalo 10 Božích prikázaní a viedli ich Monika a Zuzka.

Stretká trvajú až doteraz a my sme sa 11. júna rozhodli zhodnotiť ich doterajší priebeh. Za toto obdobie sme stihli prebrať na Zuzkinom a Monikinom stretku 6 Božích prikázaní a na Ľudkinom a Renátkinom témy, ktoré momentálne zaujímajú mladých.

Naše stretká sa vždy nekonali len na fare, ale aj v rodinnej atmosfére u Timkov, pri krásnej vôni makových rožkov a červených jabĺčok. Touto cestou sa chceme poďakovať Timkovcom za láskavé prijatie a milé povzbudenie, ktoré nám dali počas nielen jediného stretka.

Medzi stálych záujemcov na stretku patrili: Miroslav Božek, Ján Mišata, Miloš Lesák, Jaroslav Timko ml., Anička Kočibalová, Júlia Martonová, Marek Daňo, Radko Hatala, Bibka Kľačková, Erika Kubalová, ale prišli sa pozrieť aj: Mirka Kamenická, Janka Viharová, Ivka Barteková…

Autor: Neznámy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *